Sepsi învinge la Botoșani și este ca și calificată în play-off

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o în acestă seară în deplasare pe FC Botoșani cu scorul de 2-1 (1-0), într-o partidă contând pentru etapa a 27-a din Liga 1.

Vasvari a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 41 dintr-un penalty dictat în urma unui fault al lui Rodriguez asupra lui Safranko. Tamas a dus scorul la 2-0 în minutul 71 cu un șut plasat din interiorul careului după ce a fost excelent servit de Safranko. Camara a marcat golul de onoare pentru moldoveni la ultima fază a meciului după ce a reluat excelent centrarea lui Patache.

Detaliile meciului

Echipele de start:

FC Botoşani: Hankic – Braun, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu (Holzmann ’46) – Ongenda, Rodriguez, Papa (Toutouh ’78) – Croitoru (Roman ’14), Al Mawas (Camara ’46), Tîrcoveanu (Patache ’63). Antrenor: Marius Croitoru;

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, Mitrea, Ştefan – Fofana, Vaşvari (Ninaj ’80), Golofca (Ştefănescu ’81)- Csiszer (Fulop ‘9/ Kovacs ’80), Şafranko, Petrila (Tamas ’41). Antrenor: Leo Grozavu;

Arbitrii:

Andrei Chivulete – Bogdan Mihai Gheorghe, Andrei Gabriel;

Cartonașe galbene:

FC Botoşani: Tîrcoveanu ”60, Şeroni ’65, Patache ’74, Ongenda ’86;

Sepsi: Vaşvari ’65, Niczuly ’70, Mitrea ’74;

După această victorie, Sepsi acumulează 43 de puncte și se află pe locul 4 în clasament. FC Botoșani este pe 5 cu 37 de puncte.

Etapa viitoare, FC Botoșani va juca în deplasare cu Astra, iar Sepsi va primi vizita lui Gaz Metan Mediaș.