Edi Iordănescu: “Am avut două situaţii din care se puteau acorda penalty”

Dinamo a pierdut în această seară în deplasare cu CFR Cluj, scor 0-1, după ce a jucat mai bine de o repriză în 10 oameni.

La rândul lui, antrenorul clujenilor, Edi Iordănescu, a declarat în direct la Telekom Sport la flash-interviu, că echipa sa a fost dezavantajată la unele faze:

“Până la momentul când a apărut primul roşu, 11 la 11, am avut două, trei ocazii, două bare. Au venit cele două eliminări, total justificate, m-am uitat şi eu pe reluări. E bine să ţipăm să ne facem auziţi. Am avut două situaţii din care se puteau acorda penalty, hai să le analizăm. Una la Billel şi un henţ clar la Puljic”

Iordănescu a analizat la cald partida cu Dinamo:

Am avut un meci greu, am suferit, am muncit, dar am creat foarte multe ocazii, dacă intrau mai repede, aveam alt joc. Marcând atât de tarziu, am gestionat cu tensiune finalul. M-au interesat punctele, tot ce contează sunt punctele, ne-am apropiat din nou de FCSB, ne-am distanţat de Craiova, ne aşteaptă un meci infernal duminică.

Tehnicianul campioanei a mai declarat că echipa sa trebuie să îsi revină mental pentru următoarele meciuri:

“Trebuie să ne revenim mental pentru că am intrat puţin cu tensiune după ce s-a întâmplat la FCSB, am avut jucătorii pe care i-am adunat din toate părţile, de la U21 şi naţionala mare”