Dinamo întoarce scorul și o învinge pe Academica Clinceni

Dinamo a învins-o în această seară pe teren propriu pe Academica Clinceni cu scorul de 3-1 (1-1), în ultimul meci al etapei a 3-a din Liga 1.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 37 prin Cioiu cu un șut superb cu efect din marginea careului care nu i-a dat nicio șansă lui Eșanu. Sorescu a restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize cu un șut plasat de a 25 de metri după o cursă de peste 40 de metri. Andreas Mihaiu a adus-o pe Dinamo în avantaj în minutul 70 după ce a finalizat elegant mingea trimisă în adâncime de Ricardo Grigore. În prelungirile partidei, Sorescu a stabilit scorul final 3-1, la capătul unui contraatac scoală a lui Dinamo.

Detaliile meciului Echipele de start: Dinamo: Eșanu – Sorescu, Giafer, Grigore, Radu (45+5′ Borcea) – Crețu, Răuță, Filip – Bani,  Moldoveanu, Mihaiu. Antrenor: Dario Bonetti;

Clinceni: Păun – Achim, Bilali, Gardoș, Holzmann – Cascini (76′ Filip), Ventura – Cioiu, Vanzo (61′ Omoh), Kazlauskas (46′ Amorim) – Vellios (61′ Gavra). Antrenor: Ilie Poenaru;

Arbitrii: Sebastian Colțescu, Daniel Mitruți, Adrian Popescu;

Cartonașe galbene: Dinamo: 56′ Filip;

Clinceni: 65′ Bautista;

Cu această victorie, Dinamo acumulează 6 puncte și urcă pe locul 4 în clasament. Clinceni este ultima fără niciun punct.

Etapa viitoare, Dinamo va juca în deplasare cu Chindia, iar Academica va primi vizita celor de la U Craiova.