Exercitiile fizice va ajuta sa aratati si sa va simtiti foarte bine, va permit sa fiti plini de energie, sa cresteti eficienta mentala si sa va bucurati mai mult de viata.

Despre noi

De ce Matrix GYM ?

Situata pe Calea Crangasi, Nr. 6, Sect. 6, Bucuresti, MATRIX GYM este o sala de sport dotata la standarde europene si aminteste de salile in care se pregatesc marii campioni.

MATRIX GYM a fost una din primele sali de fitness din Bucuresti, una dintre salile ce a jucat un rol important in modernizarea industriei de gen, la nivel local. MATRIX GYM ofera pachete complete de servicii, intr-o sala extinsa pe o suprafata de peste 1600 de metrii patrati, dotata cu aparatura de ultima generatie PANATTA si LIFE FITNESS, recunoscuta pe plan intern si international.

Dotata cu aparatura de ultima generatie, modern amenajata, spatioasa, curata, aerisita, sala de aerobic, fitness & bodybuilding, sauna, solar, instructori specializati, masaj profesionist, suplimente proteice, MATRIX GYM repezinta centrul ideal de infrumusetare si conditie fizica pentru dvs.

Deoarece confortul clientilor nostri este un lucru important, va punem la dispozitie urmatoarele:

Bar sportiv
Dusuri
Vestiare fete/baieti
Durata sedintei – nelimitata
Ambianta relaxanta
Personal calificat
Consultanta

MATRIX GYM nu face selectia membrilor sai dupa varsta si isi propune sa vina in ajutorul tuturor clientilor prin asigurarea unor antrenamente de calitate sub o atenta indrumare si supraveghere.

Alege un stil sanatos de viata, alege MATRIX GYM, alege sanatate pentru trup si suflet!


View Larger Map


MailContact FaceBookFaceBook TwitterTwitter

FormularContact Tel021 221 5058
 

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.