Exercitiile fizice va ajuta sa aratati si sa va simtiti foarte bine, va permit sa fiti plini de energie, sa cresteti eficienta mentala si sa va bucurati mai mult de viata.

Blog

De ce Matrix GYM ?

Centrul wellness MATRIX GYM este situat in Calea Crangasi, Nr. 6, Sect 6, Bucuresti, este dotata la standarde europene si aminteste de salile in care se pregatesc marii campioni. MATRIX GYM a fost una din primele sali de fitness din Bucuresti, una dintre salile ce a jucat un rol important in modernizarea industriei de gen, la nivel local. MATRIX GYM ofera pachete complete de servicii, intr-o sala dotata cu aparatura de ultima generatie PANATTA si LIFE FITNESS, extinsa pe o suprafata de peste 1600 de metrii patrati.

Aparatura este profesionala marca PANATTA si LIFE FITNESS, recunoscuta pe plan intern si international si are menirea de a face orice persoana sa se simta confortabil. MATRIX GYM nu face selectia membrilor sai dupa varsta si isi propune sa vina in ajutorul tuturor clientilor prin asigurarea unor antrenamente de calitate sub o atenta indrumare si supraveghere.

Alege un stil sanatos de viata, alege MATRIX GYM, alege sanatate pentru trup si suflet!

Ce este fitnessul, culturismul?

Termenii de fitness cardiorespirator, exercitiu cardiovascular si exercitii de aerobic sunt de fapt sinonime.

Exercitiile cardiovasculare au numeroase beneficii. Ele includ reglarea tensiunii arteriale, marirea cantitatii de colesterol “bun” (care indeparteaza colesterolul “rau” din celule), scaderea cantitatii de colesterol “rau”, scaderea grasimii corporale, marirea densitatii capilare, scaderea cotelor anxietatii, tensiunii si depresiei. cardiovasculare diminueaza efectele imbatranirii.

Culturismul reprezinta un antrenament de forta care întareste si confera o conditie buna a sistemului muscular-scheletic, marind tonusul, rezistenta muschilor si fortificând sistemul osos. Din punct de vedere fiziologic, acest antrenament determina cresterea volumului, puterii si tonusului muschilor, precum si forta tendoanelor, ligamentelor si oaselor.

De asemenea, in urma cercetarilor stiintifice s-a demonstrat efectul pozitiv al antrenamentelor de forta asupra sanatatii psihice prin restabilirea si mentinerea echilibrului emotional.

Va oferim o sala de forta modern amenajata, spatioasa, curata, aerisita. Sala noastra este dotata cu aer conditonat si cu aparate PANATTA si LIFE FITNESS, utile pentru toate grupele musculare.