Antrenamente box, imbunatatire forma fizica si performanta !

Box

Boxul sau Pugilismul este probabil cel mai vechi sport martial, cu origini preistorice, in care doi concurenti, cu greutati similare, lupta cu ajutorul pumnilor, intr-o serie de reprize, numite runde. Victoria este obtinuta in urma puctelor date pentru lovituri de catre juriu sau atunci cand adversarul este doborat la pamant si nu reuseste sa se ridice inainte ca arbitru să termine de numarat pana la 10 (engleza Knockout sau KO) sau cand adversarul este prea ranit pentru a continua (engleza Technical Knockout sau TKO).

Boxul este un sport de autoaparare si recreere, ce poate fi practicat cu succes indiferent de varsta sau sex. Beneficiile acestui sport includ imbunatatirea starii de sanatate si a echilibrului interior, ameliorand starea de bine, in general.

Boxul nu promoveaza violenta, din contra este folosit ca terapie pentru tinerii cu inclinatii agresive. In comparatie cu alte sporturi, boxul este sigur, riscul de producere al accidentarilor fiind diminuat prin folosirea echipamentului adecvat si initierea traptata a incepatorilor.

Nou!
 

De acum MatrixGym vine in ajutorul pugilistilor cu o sala de box amenajata modern si la standarde, ideala pentru antrenamentele sportivilor de orice nivel. Antrenamentele sunt asistate de instructor calificat in urmatorul interval orar: Luni – Vineri 16:00 – 20:00.

Abonamentul la sala de box este 100 Ron/luna
 

Preturile includ TVA

Programul MATRIX GYM este urmatorul:

Luni – Vineri: 8:00 – 22:00 Bodybuilding / 8:00 – 23:30 Cardio
Sambata: 8:00 – 22:00 Bodybuilding & Cardio
Duminica: 8:00 – 18:00 Bodybuilding & Cardio

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.