O sauna calda si umeda contribuie la relaxare si mareste sensibilitatea !

Sauna

Sauna este o metoda foarte placuta de a petrece timpul liber, mai ales in anotimpul rece al iernii. Insa mai mult de atat, aceasta ofera o serie de avantaje celor care stiu sa se bucure si sa profite asa cum trebuie de aceste momente. In primul rand, datorita caldurii degajate, ritmul inimii tale se va accelera dilatand vasele de sange. Toate aceste aspecte vor duce la o imbunatatire vizibila a circulatiei sangvine. Tot in aceste conditii are loc si accelerarea metabolismului, fiind astfel capabil sa slabesti in timp ce te relaxezi. Totodata, in aceste conditii de temperaturi ridicate, corpul incepe sa elimine din toxine prin transpiratie.

Datorita caldurii, porii din piele se vor dilata, scapand astfel de praful si alte impuritati acumulate de-a lungul zilei. O exfoliere, sau mai bine zis, o indepartare a celulelor moarte la 10 minute dupa sauna iti va intineri tenul cu efecte vizibile.

Daca te-am convins de utilitatea si necesitatea folosirii unei saune, te asteptam in sauna MATRIX GYM, situata in Calea Crangasi, Nr. 6, Sect 6, Bucuresti.

Personalul nostru calificat te va ajuta sa folosesti cum trebuie si in siguranta sauna, in asa fel incat sa obtii rezultatele dorite.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.