Bronz frumos, uniform si de lunga durata !

Solar

Daca doriti un bronz frumos, uniform, de lunga durata si sanatos, paradoxal, dar il puteţi obtine la solar si nu prin expunerea directa la razele solare. Avantajul bronzului la solar este că îl puteţi obtine rapid, iar mentinerea lui are un pret lunar mic. La solar te bronzezi mai repede şi este efectul mai frumos.

Riscul de a face cancer de piele in urma expunerii la razele ultraviolete este mai mic decat în cazul expunerii la soare. Medicii recomanda respectarea indicatiilor specialistilor la fiecare sedinta de solar.

Daca te-am convins de utilitatea si necesitatea folosirii unui solar, te asteptam in Solarul Matrix Gym situat in Calea Crangasi, Nr. 6, Sect 6, Bucuresti. Personalul nostru calificat te va ajuta cu siguranta sa-l folosesti cum trebuie, in asa fel incat sa obtii rezultatele dorite.

Solarul Matrix Gym va ofera urmatoarele beneficii si avantaje:

Timpul de bronzare este mult mai rapid fata de solarele obisnuite iar in cateva sedinte poti arata ca dupa 2 saptamani de stat la plaja,

Cu solarul ergoline bronzarea este uniforma pe toata suprafata corpului,

Culoarea obtinuta in urma bronzului cu solarul ergoline este mai ciocolatie si mai aurie comparativ cu cea obtinuta dupa solarul obisnuit sau dupa plaja,

Persoanele care merg la solarul nostru au parte de relaxarea psihica, liniste si placere.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.